PROFIS Engineering standard

PROGRAMSKA OPREMA ZA IZRAČUN SIDER

PROFIS Anchor ima sedaj novejšo in boljšo različico - Hilti PROFIS je sedaj inženirski standard za pritrditev sidrnih plošč

Programska oprema Hilti PROFIS Engineering Standard je rešitev v oblaku, ki vam omogoča izračun za sidranje na betonu in opeki.

Začnite uporabljati standardno različico takoj, brezplačno.

Širok spekter uporabe

PROFIS Engineering Standard vključuje SOFA, našo izračunsko metodo za obdelavo zapletenih konfiguracij, ki niso zajete v mednarodnih kodah. Izračune lahko izvajate tudi v skladu z zahtevami številnih mednarodnih kodeksov za projekte, ki so namenjeni kateri koli državi na svetu. Naša programska oprema je v skladu z evropskimi (EUROCODE 2 DEL 4), ZDA (ACI), kanadskim (CSA), avstralskim (SA: TS 101) in ruskim (STO) standardom.

Pospešite in poenostavite postopek izračuna

Naša programska oprema PROFIS Engineering Standard omogoča hitrejše izračune, saj vam omogoča hkratni uvoz in obdelavo več konfiguracij obremenitve. Prav tako lahko samodejno izberete postavitve in osnovne plošče. Nazadnje pa omogoča bolj učinkovito oblikovanje zaradi možnosti prilagajanja vmesnika z vašimi najljubšimi nastavitvami.

Rezultat več kot 60 let izkušenj

Hiltijeva programska oprema PROFIS Engineering Standard je rezultat več kot 60 let raziskav in razvoja, ki jih je naše podjetje namenilo kemičnim in mehanskim sidrnim sistemom.

Vprašajte našo ekipo

KLJUČNE LASTNOSTI HILTI PROFIS ENGINEERING STANDARD

Metode izračuna

  • Programi za izračun, ki niso zajeti v mednarodnih standardih, zahvaljujoč naši metodi izračuna SOFA.
  • Izračun sidranja v beton po evropskih (EUROCODE 2 DEL 4), ameriških (ACI), kanadskih (CSA), avstralskih (SA: TS 101) in ruskih (STO) standardih.
  • Izračun sidranja v opeki, zahvaljujoč našemu specifičnemu modulu za izračun odpornosti pritrditve v opeki na podlagi smernic ETAG 029 Dodatek C.

Značilnosti izračuna

  • Uvoz iz MS Excela in hkrati obdelava več primerov obremenitve.
  • Izvoz v BIM / CAD in kalkulator količine materiala.
  • Samodejna izbira optimalnih konfiguracij sidra in najmanjših dimenzij osnovne plošče zahvaljujoč funkciji geometrijske korekcije programske opreme PROFIS.
  • Izračun sidrišč po nacionalnih standardih.
  • Ustvarjanje modelov po meri na podlagi določenih parametrov izračuna.
  • Rezultati: Ustvarjanje specifikacijskega besedila in poročil z rezultati izračuna in informacijami o montaži 

Povezava do naše knjižnice BIM / CAD izdelkov Hilti

 

HILTI BIM/CAD KNJIŽNICA

HILTI BIM/CAD KNJIŽNICA

Izvedite več