Webinar

Delimo svoje znanje na spletu.

Hilti Webinars

Kaj so webinarji?

Hilti dobavlja svetovni gradbeni industriji inovativne izdelke, sisteme in storitve. Inženirska ekipa v Hiltiju se zaveda, da je treba biti nenehno na tekočem in se strokovno razvijati. 

To lahko temelji izključno na razvoju izdelka, v večini primerov pa zajema nenehno izboljševanje in prilagajanje oblikovalskih metod in industrijskih standardov, ki jih uporabljamo vsak dan. 

Zato je izobraževanje in usposabljanje inženirjev in arhitektov glede na inovativne in učinkovite rešitve ključni poudarek našega inženirskega oddelka. V današnjem svetu imamo manj časa za dosego teh izobraževalnih ciljev, zato v Hiltiju redno organiziramo spletne seminarje o pomembnih temah. 

Omogoča vam ogled v živo in interaktivno z našimi strokovnjaki, ki so na voljo za neposreden odziv na vaša tehnična vprašanja ali v kasnejšem terminu, ki ustreza vašemu vnaprej določenemu urniku.

Kako sodelujem pri Hilti Webinarjih?

Spodaj si oglejte naš prihajajoči webinar in sledite povezavam do preprostega postopka registracije. 

Ko se prijavite, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo z navodili, kako se udeležiti webinarja.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Udeležencem ni potrebno oddati vlog za dodelitev kreditnih točk, ker bo vlogo oddalo podjetje HILTI Slovenija d.o.o., kot organizator, in vam bodo točke pripisane avtomatično.

Prihajajoči webinar

  • Al momento non ci sono Live Webinar disponibili!

    Per qualsiasi informazione chiama il nostro Servizio Clienti al numero verde gratuito 800-827013 oppure contatta il tuo Account Manager Hilti di fiducia.