Baterijski sesalniki za delovišče

Revolucionarne baterije Nuron omogočajo baterijsko delo brez vpliva na sesalno moč: tu si oglejte vse baterijske sesalnike

Revolucionarne baterije Nuron omogočajo baterijsko delo brez vpliva na sesalno moč: tu si oglejte vse baterijske sesalnike
Baterijski sesalnik VC 10L-22 Baterijski sesalnik z visoko zmogljivostjo sesanja za mokro in suho sesanje z izbirnim nahrbtnikom za čiščenje na gradbiščih – razred L (baterijska platforma Nuron)
Baterijski odsesovalnik prahu VC 10M-22 Baterijski sesalnik z visoko zmogljivostjo sesanja za mokro in suho sesanje z izbirnim nahrbtnikom za odsesovanje prahu ob stroju, vključno z votlimi svedri – razred M (baterijska platforma Nuron)
Nazaj na izdelke ()
Primerjaj
Izdelki ()
Delavec uporablja baterijski sesalnik za odstranjevanje prahu pri rušenju

Odkrijte baterijske sesalnike

Hitro čiščenje, boljši nadzor nad prahom ter priročna prenosljivost

Ne morete se izogniti nastajanju prahu, lahko pa ga nadzirate, ne glede na to, kje delate. Naši baterijski sesalniki, s predpripravo za filter HEPA, omogočajo čistejša, varnejša in bolj učinkovita delovišča, skladna z zahtevami OSHA.

Zahvaljujoč moči in prilagodljivosti platforme Nuron lahko zdaj na baterijski pogon mokro in suho odsesavate prah tudi tam, kjer elektrika ni na voljo.

Baterijski sesalniki za čiščenje na terenu

Več varnosti

Za zagotavljanje skladnega zdravega in varnega delovnega okolja za rezanje in vrtanje ne potrebujete električne vtičnice, saj naši visokozmogljivi vakuumski sesalniki delujejo na baterijski platformi Nuron.

Več produktivnosti

Boljše delo z manj prekinitvami. Naši baterijski sesalniki izboljšajo vidljivost na delovišču in tako prihranijo čas čiščenja ter podaljšajo življenjsko dobo strojev.

Več priročnosti

Naši baterijski sesalniki so mobilni in udobni, ne glede na to, ali jih prenašate z ročajem, pasom ali nahrbtnikom, in delujejo z našo široko 22V baterijsko platformo Nuron.

Delavec, ki brusi betonsko steno, na hrbtu nosi baterijski sesalnik

Suho in mokro čiščenje na baterijski pogon

VC 10-22: moč, ki jo zagotavlja Nuron, za odsesovanje prahu na baterijski pogon

VC 10-22 z nižjo težo, manjšo posodo za prah in izbirnim nahrbtnikom zagotavlja dodatno mobilnost, ko potrebujete mokro ali suho odsesovanje prahu, skladno z zahtevami OSHA.

Ne sklepajte kompromisov z zmogljivostjo na račun udobja: visoka izhodna moč baterije Nuron za VC 10-22 zagotavlja moč odsesovanja do 4 kubičnih metrov na minuto, kar omogoča praktično brezprašno delo. Samodejno čiščenje filtra poskrbi za še bolj učinkovito delo.

Delavec, ki hodi po gradbišču in prek rame nosi baterijski sesalnik

Nimate vtičnice? Ni težave.

Očistite delovno okolje z baterijskim sesalnikom

Za čiščenje suhega prahu, kjer ni na voljo električne energije, je idealna izbira VC 5-22 baterijski sesalnik s 3,7L posodo. Prenašate ga z ramenskim pasom za večjo prenosnost. Skladen je z OSHA standardom.

OMOGOČITE SKLADNOST Z EVROPSKO AGENCIJO ZA ZDRAVJE

Z našim baterijskim sesalnikom z vgrajeno rešitvijo za upravljanje prahu pri rezanju, vrtanju in kronskem vrtanju vzdržujte čisto in skladno delovišče.

Ponudba sistemov za odstranjevanje prahu

POTREBUJETE SESALNIK S KABLOM?

Z našimi močnimi in visokozmogljivimi vakuumskimi sesalniki s kablom hitro in učinkovito odstranite  prah in mokro cementno mleko, ki nastajata pri brušenju, rezanju in kronskem vrtanju.

Ponudba vakuumskih sesalnikov s kablom

STOJIMO ZA NAŠIMI STROJI

Ne pričakujemo, da se bodo naši stroji pokvarili, če pa se, smo vam na voljo. Za vakuumski sesalnik dobite brezplačni servis v obdobju dveh let in nato omejitev stroškov popravila. 

Več o naših storitvah popravila strojev
Za nadaljevanje se prijavite.
Registrirajte se