KOMBINIRANO KLADIVO TE 50-AVR

SDS-Max moč v novi, lažji preobleki za vrtanje in rušenje betona

Več o izdelku

TE 50-ATC/AVR


TE 50-AVR

Zahtevajte praktični prikaz izdelka

080 25 22

01 563 71 11

info@hilti.si

ČE STE LJUBITELJ NAŠIH KOMBINIRANIH KLADIV, POTEM BOSTE ZAGOTOVO VZLJUBILI TUDI NAŠ NOVI MODEL TE 50-AVR


Novi model ima 25 % večjo zmogljivost, vibracije pa dosegajo le 9 m/s2, s čimer omogoča hitrejše ter varnejše vrtanje in rušenje najrazličnejših materialov.


Ergonomska oblika

Novi Hilti TE 50-AVR ima prenovljeno obliko in videz, ki zagotavljata 50 % daljšo življenjsko dobo v primerjavi s kombiniranimi kladivi primerljive teže in razreda.

Praktično brez prahu

Sistem z nastavki iz kompleta TE DRS-Y za odstranjevanje prahu, v povezavi s sesalcem Hilti, ki odstrani do 99 % vdihljivega prahu takoj ob nastanku, zagotavlja večjo varnost za izvajalca med rušenjem in vrtanjem.

Zaklepanje dleta

Sedaj lahko delate na večjih površinah, pri tem pa stikalo zaklenete v položaju in si tako odpočijete prste med rušenjem.

Snemljivi kabel

Če se kabel poškoduje, ni več treba poslati v popravilo celotnega stroja. Novi TE 50-AVR ima snemljivi napajalni kabel. Če bi ga bilo treba zamenjati, zadošča, da nadomestni del naročite po spletu in že dan za tem ga boste prejeli.


KAKŠNA SO MNENJA NAŠIH STRANK?

"Novi TE 50-AVR je robustno zasnovan, kompakten in zagotavlja dober oprijem ročaja. Kladivo je zlahka prebilo kamen, pri tem pa se mi ni zdelo okorno ali težko, kar je odlično zlasti pri celodnevnem rušenju betonskih ali kamnitih zidov. Resnično je vreden svojega denarja."

David Mercer
Vodja naročanjaTE 50-ATC/AVR

Zahtevajte praktični prikaz izdelka

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo smo na vašo napravo namestili piškotke. Nastavitve piškotkov lahko spremenite kadarkoli. V nasprotnem primeru sklepamo, da se s temi nastavitvami strinjate.